Salutacions, famílies,

El CE Apa Poble Sec publica el protocol de represa de l’activitat esportiva. Seguint les indicacions de la Generalitat de Catalunya, el present pla d’actuació serà d’aplicació per evitar contagi per COVID‐19 entre els participants en les activitats esportives organitzades pel club.

El protocol es podrà actualitzar i/o adaptar en funció de les instruccions i recomanacions de les autoritats sanitàries.

Amb la salut com la màxima prioritat del club, us esperem a tots la setmana vinent per donar inici a una gran temporada.

Per qualsevol dubte, contacteu amb el club a través dels canals oficials.

Força Apa


Protocolo de reanudación de la actividad deportiva del CE Apa Poble Sec

Saludos, familias,

El CE Apa Poble Sec publica el protocolo de reanudación de la actividad deportiva. Siguiendo las indicaciones de la Generalitat de Catalunya, el presente plan de actuación será de aplicación para evitar contagio por la COVID‐19 entre los participantes en las actividades deportivas organizadas por el club.

El protocolo se podrá actualizar y/o adaptar en función de las instrucciones y recomendaciones de las autoridades sanitarias.

Con la salud como la máxima prioridad del club, os esperamos a todos la próxima semana para dar inicio a una gran temporada.

Para cualquier duda, contacten con el club a través de los canales oficiales.

Força Apa