INSCRIPCIONS TEMPORADA 2021/22

300+

JUGADORS

40+

ENTRENADORS

Tots

els nivells

3

Etapes formatives

SISTEMA

Beques i ajudes

Inscripcions al ce apa poble sec

Amb més de 300 jugadors de diferents nacionalitats, un equip tècnic de més de 40 entrenadors de primer nivell i un alt índex de satisfacció, el CE Apa Poble Sec és el club on donar el següent pas. Comptem amb una metodologia esportiva propia i única que assegura flexibilitat, proximitat i un correcte aprenentatge, permetent d’aquesta manera una formació futbolística i en valors de qualitat.

Compromesos amb el teu progrés:

PER QUÈ L'APA?

Creiem en la teva voluntat per progressar. Volem recolzar-te i estar al teu costat a l’hora de créixer, en el teu esforç per construir un futur diferent i recórrer un nou camí al nostre costat. Per tot això i perquè volem aconseguir les nostres fites junts: Som Apa!

PASSOS PER INSCRIURE'S:

Lectura i comprensió de tota la informació del club relacionada amb els horaris d’entrenament per quadrar amb altres activitats del jugador/a; projecte esportiu per entendre els principis de l’etapa on es troba el jugador/a; i normativa del club per entendre i complir els diferents drets i deures.

Normativa disponible al web

Un cop has llegit i entès tota la informació, contacta amb el coordinador de l’etapa en què es troba el jugador/a. Ell podrà informar-te sobre l’equip, dies de proves, entrenadors, etc.

Un cop des de Coordinació s’ha rebut el vistiplau, realitza el formulari d’inscripció que trobaras més avall. Si tens qualsevol dubte, també pots visitar-nos a la seu del club (c/Margarit, 23).

Després d’emplenar degudament el nostre formulari d’inscripció i realitzar el pagament, serà necessari aportar la següent documentació a la seu del club (c/Margarit, 23): DNI i fotografies tamany carnet. A més, per formalitzar la fitxa federativa, serà necessari comptar amb la revisió mèdica i demés tràmits imposats per la Federació Catalana de Futbol.

*Cal realitzar el pagament de la matrícula per formalitzar la inscripció