Salutacions família de l’Apa,

Des del club desitgem que tant tu com els vostres familiars i amics estigueu tots bé. Per part del CE Apa Poble Sec, volem estar a prop teu aquests dies i oferir suport en la teva formació i desenvolupament com a jugador de futbol.

Per aquest motiu, la junta directiva i en col·laboració amb la coordinació i els entrenadors hem pres la decisió d’avançar el màxim possible la planificació de les plantilles de cara a la temporada vinent.

Aquestes darreres setmanes no hem deixat de treballar per tancar l’equip tècnic que conformarà la següent temporada, i ara és el moment on tu, com a jugador, entres en joc.

Aviat, els coordinadors i els entrenadors es posaran en contacte amb tots vosaltres individualment per encarar el millor retorn possible, els vostres objectius o dubtes i la planificació dels equips per la temporada 2020/21.

Així mateix, recordem tant a les famílies com als jugadors del club la presentació de l’aplicació 360Player. Aquesta eina, clau en la comunicació del club, la podreu trobar per instal·lar als telèfons mòbils. Un cop registrats, necessitareu el codi del vostre equip disponible a la pàgina web o preguntant als vostres entrenadors.

Força Apa

————————–

Saludos familia del Apa,

Desde el club deseamos que tanto tú como tus familiares y amigos estéis todos bien. Por parte del CE Apa Poble Sec, queremos estar cerca de ti estos días y ofrecerte apoyo en tu formación y desarrollo como jugador de fútbol.

Por este motivo, la junta directiva, en colaboración con la coordinación y los entrenadores, hemos tomado la decisión de avanzar el máximo posible en la planificación de las plantillas de cara a la próxima temporada.

Estas últimas semanas no hemos dejado de trabajar para cerrar el equipo técnico que conformará la siguiente temporada, y ahora es el momento donde tú, como jugador, entras en juego.

Próximamente, los coordinadores y entrenadores se pondrán en contacto con todos vosotros individualmente para encarar el mejor retorno posible, vuestros objetivos o dudas y la planificación de los equipos para la temporada 2020/21.

Así mismo, recordamos tanto a las familias como a los jugadores del club la presentación de la aplicación 360Player. Esta herramienta, clave en la comunicación del club, la podréis encontrar para instalar en los teléfonos móviles. Una vez registrados, necesitaréis el código de vuestro equipo disponible en la página web o preguntando a vuestros entrenadores.

Força Apa