Durant aquests dies estranys, el club no ha deixat de treballar per optimitzar els diferents processos i inclouren de nous. Així, per actualitzar-nos també en l’àmbit tecnològic, us presentem una eina que creiem que ens ajudarà a molts nivells a tots els integrants del club i sobretot als protagonistes principals com són els jugadors/es.

Estem convençuts que som uns privilegiats de poder avançar-nos al futur incorporant al club l’App 360player que l’estan provant equips i entitats esportives de renom en l’àmbit nacional i internacional.

Evidentment som conscients que necessitem un temps per aprendre a utilizar l’eina. Volem aprofitar aquesta situació per familiaritzar-nos amb l’aplicació malgrat que durant aquests dies ens falta el més important: el futbol.

Volem que cada jugador i/o família es descarregui l’aplicació i es registri. Després introduïm els codis que us facilitem al final del text per entrar als vostres respectius equips. Allà els entrenadors i els coordinadors us aniran guiant en la introducció de les diferents utilitats de l’aplicació.

A més, dins d’aquesta aplicació trobareu properament l’informe que els entrenadors han omplert per conèixer el nivell futbolístic i actitudinal de cada jugador.

Salutacions i força APA

_____________________________________

Durante estos días raros, el club no ha dejado de trabajar para optimizar los diferentes procesos e incluir de nuevos. Tras un duro trabajo y pensando en el ámbito tecnológico, os traemos una herramienta que creemos que va a ayudar en muchos aspectos a todos los integrantes del club y sobre todo a los más importantes: nuestros jugadores/jugadoras.

Creemos que somos unos privilegiados por poder adelantarnos al futuro trayendo al club la App 360player que la están probando equipos y entidades deportivas de renombre en el ámbito nacional e internacional.

Evidentemente somos conscientes de que vamos a necesitar un tiempo para aprender a utilizar la herramienta.
Queremos aprovechar esta situación para familiarizarnos con la aplicación pese a que estos días nos falta lo más importante: el fútbol.

Queremos que cada jugador o familiar descargue la aplicación y se registre. Luego introduciendo los códigos que os facilitamos, entráis a vuestros respectivos equipos. Allí los entrenadores y coordinadores os irán guiando en la introducción de las diferentes utilidades de la aplicación.

Además, dentro de la aplicación encontraréis próximamente el informe que cada entrenador ha rellenado para que podáis conocer el nivel futbolístico i actitudinal de cada jugador.

Saludos y força Apa

Códigos de acceso:

AMATEUR A: C2QC2U
AMATEUR B: L4ZLSU

JUVENIL A-B: KAQK4H
JUVENIL C: IGIMDC
CADET A: WPPWPU
CADET B: WGHPLF
CADET C: 1QW169
INFANTIL A: 1B251I
INFANTIL B: DQA6SD
ALEVÍ A: QWCKQY
ALEVÍ B: XSQV02
ALEVÍ C: XH8RRK
ALEVÍ D: 9EO0L9
ALEVÍ E: OK7T50
BENJAMÍ A: 7CB0C7
BENJAMÍ B: 00CU62
BENJAMÍ C: EUJDXE
BENJAMÍ D: 2H0219
PREBENJAMÍ: A27A2D
ESCOLA: 8QGC8Q