És amb un immens orgull que compartim la notícia que el Districte de Sants-Montjuïc ens ha honrat amb la prestigiosa Medalla d’Honor de Barcelona. Aquest reconeixement és un testimoniatge del compromís indestructible i la dedicació del nostre equip cap a la nostra comunitat en el barri de Poble Sec.

Volem expressar nostra més profunda gratitud a tots els que han estat part d’aquesta travessia, des dels nostres fundadors, Vicens Martínez, Antonio Crespo i Joan Torres, fins cadascun dels directius i membres de l’equip que han contribuït amb el seu esforç i passió al llarg dels anys. Aquest assoliment no seria possible sense el seu ardu treball i sacrifici.

Ens sentim honrats que el nostre enfocament a utilitzar l’esport com una eina per al canvi social hagi estat reconegut d’aquesta manera. Des de l’inici, hem cregut en el poder transformador de l’esport per a unir a les comunitats, fomentar la inclusió i la igualtat d’oportunitats i gènere, i promoure valors fonamentals com el treball en equip, la disciplina i el respecte mutu.

Estenem el nostre més sincer agraïment a la Regidoria per aquest prestigiós premi, així com a tots els partits polítics que han donat suport a aquesta decisió amb el seu vot favorable. Aquest gest de suport ens impulsa a continuar el nostre compromís amb la millora de la qualitat de vida en el nostre barri i a continuar treballant incansablement per a marcar una diferència positiva en la vida de les persones a través de l’esport i l’acció comunitària.