En un esforç conjunt per impulsar l’esport, fomentar un estil de vida saludable i enfortir el teixit social en el barri de Poble Sec, el Club Esportiu Apa Poble Sec i l’Hotel Grums han signat un acord de col·laboració.

Aquest acord, que sorgeix de la ferma convicció de totes dues institucions en el poder transformador de l’esport i la seva capacitat per a generar impacte positiu en la comunitat, estableix una cooperació destinada a acostar l’esport als joves i promoure hàbits de vida actius i saludables.

L’aliança representa un pas significatiu en el compromís del CE Apa Poble Sec i l’Hotel Grums amb el desenvolupament integral dels joves del barri, brindant-los oportunitats per a créixer i prosperar en un entorn saludable i estimulant.

Óscar Carrillo, president del CE Apa Poble Sec, destaca: “Estem entusiasmats de col·laborar amb l’Hotel Grums, que busca promoure l’esport i els hàbits saludables entre els joves del nostre barri. Creiem fermament en el poder de l’esport per a transformar vides i estem segurs que aquesta aliança ens permetrà aconseguir nous horitzons en benefici de la nostra comunitat”.

Amb aquest acord, el CE Apa Poble Sec i l’Hotel Grums reafirmen el seu compromís amb el desenvolupament integral de la comunitat, apostant per l’esport com a vehicle d’inclusió social, salut i benestar.