Ens complau anunciar que hem establert una col·laboració estratègica amb Central Brokers, corredoria d’assegurances líder en el mercat. Aquesta aliança ens permetrà oferir a la nostra comunitat una àmplia gamma d’opcions d’assegurances, adaptades a les necessitats tant d’empreses com de particulars.

Central Brokers compta amb una sòlida reputació en el sector assegurador, oferint cobertures integrals per a empreses i autònoms, així com assegurances per a particulars que inclouen automòbil, llar, comunitat, vida, assistència sanitària, responsabilitat civil, pla de pensions i molts altres serveis.

Aquesta associació enfortirà la nostra capacitat per a brindar solucions de protecció financera als nostres membres i les seves famílies, assegurant la seva tranquil·litat i benestar en tot moment.

Per a obtenir més informació sobre els productes i serveis d’assegurances disponibles, convidem les famílies interessades a contactar al telèfon 637 52 01 01.

Al CE Apa Poble Sec continuem compromesos a oferir a la nostra comunitat oportunitats que millorin la seva qualitat de vida a través del club. Aquesta associació amb Central Brokers és un altre pas en aquesta direcció, i esperem poder servir-los de la millor manera possible.