Salutacions família de l’Apa.

Des de la junta directiva, en representació de tots aquells involucrats en la gestió del CE Apa Poble Sec, desitgem que tots us trobeu bé en aquesta sisena setmana de confinament. A causa de la grandesa d’aquesta família, és inevitable pensar que algú proper pot estar patint, de manera que us volem transmetre molts ànims a tots vosaltres.

Recordem la necessitat de seguir fent exercici al mateix temps que manteniu una dieta saludable, ja que esperem comptar amb vosaltres a ple rendiment en la tornada a La Satàlia, la nostra casa.

Menció especial mereixen tots aquells professionals que ajuden aquests dies a seguir endavant. I a vosaltres, pares i mares, que us heu convertit al mateix temps en professors/es, cuiners/es, cuidadors/es i mil coses més; gràcies! Sense oblidar-nos tampoc de la gent gran, aquells nascuts en una època complicada i que aquests dies són dels col·lectius més vulnerables.

Aquests últims dies estan anunciant que els més joves podran sortir al carrer a passejar una estona. Esperem que aprofiteu l’oportunitat, sempre prenent les mesures de precaució necessàries. Encara que l’esport és important, encara ho és més no descuidar els estudis i les tasques escolars que rebeu des de l’escola, així com aprofitar i gaudir el temps amb la família.

A hores d’ara esperem una resolució per part de la Federació Catalana de Futbol. Ens arriba informació que la temporada finalitzarà tal com la vam deixar, però per ara no hi ha res oficial.

També, com tots sabeu, hem deixat de cobrar les quotes. Entenem les dificultats i el context actual i per aquest motiu hem pres aquesta decisió.  Malgrat tot, això no vol dir que estiguem aturats ni deixant de  planificar el futur a mitjà i llarg termini del nostre club. Per aquest motiu aviat us presentarem  novetats molt importants per a la propera temporada.

En aquesta mateixa línia, també estem a punt de poder enviar els informes de qualificació tècnica i tàctica de cada jugador que ens vam comprometre a realitzar. Us animem a recomanar a amics i coneguts a gaudir del futbol al nostre club de cara a la propera temporada.

Aspectes de secretaria com les signatures de les beques seran de les primeres coses que posarem al dia.

Respecte als temes esportius tant la Comissió Esportiva formada per Xavi Miró, Marcel Rodà i Eduard Esquirol com l’actual coordinador general del club, Eudald Trives, estan oberts a resoldre qualsevol dubte o inquietud que pugueu tenir.

En l’àmbit social molt probablement no podrem  celebrar ni la Diada, que coincidia amb el 30 aniversari de l’APA, ni tampoc amb l’acte més important del ball de la Festa Major del Poble Sec que organitzava el club. Esperem almenys poder celebrar el 30 aniversari encara que sigui més endavant.

Per concloure, destaquem que el més important és que aquesta família es trobi bé i que quan tots ens reincorporem, ho fem oferint el màxim de nosaltres.

Força Apa

——————————-

Saludos familia del Apa,

Desde la junta directiva, en representación de todos aquellos involucrados en la gestión del CE Apa Poble Sec, deseamos que todos os encontréis bien en esta sexta semana de confinamiento. Debido a la grandeza de esta familia, es inevitable pensar que alguien cercano puede estar sufriendo, por lo que os deseamos muchos ánimos a todos.

Recordamos la necesidad de seguir haciendo ejercicio a la par que mantener una dieta saludable, pues esperamos contar con vosotros a pleno rendimiento en la vuelta a La Satàlia, nuestra casa.

Mención especial merecen todos aquellos profesionales que ayudan estos días a seguir adelante. Y a vosotros, madres y padres, que os habéis convertido al mismo tiempo en profesores, cocineros, cuidadores y mil cosas más; gracias. Sin olvidarnos tampoco de nuestros mayores, aquellos nacidos en una época complicada y que estos días son de los colectivos más vulnerables.

En los últimos días anunciaron que los más jóvenes podrán salir a la calle a despejarse un rato, y esperamos que aprovechéis la oportunidad, siempre tomando las medidas de precaución necesarias. Aunque el deporte es importante, todavía lo es más no descuidar los estudios y las tareas escolares que recibís desde la escuela, así como aprovechar y disfrutar el tiempo con la familia.

En estos momentos esperamos una resolución por parte de la Federació Catalana de Futbol y, aunque llegan informaciones de que las temporadas van a finalizar tal y como se encuentran ahora, por ahora nada es oficial.

Asimismo y, como sabréis, hemos dejado de cobrar las cuotas. A pesar del contexto, no estamos parados ni dejando de planificar el futuro a medio y largo plazo de nuestro club. Próximamente os presentaremos novedades muy importantes para la próxima temporada.

En esta misma línea, también estamos a punto de poder enviar los informes de cualificación técnica y táctica de cada jugador que nos comprometimos a realizar. Os animamos a recomendar a amigos y conocidos a disfrutar del fútbol en nuestro club de cara a la próxima temporada.

Aspectos de secretaría como las firmas de las becas serán de las primeras cosas que pondremos al día.

De todos modos, tanto la Comisión Deportiva formada por Xavi Miró, Marcel Rodà y Eduard Esquirol como el coordinador general del club, Eudald Trives, están abiertos a resolver cualquier duda o inquietud que puedan tener.

En el ámbito social, muy probablemente no podremos celebrar la Diada, que coincidía con el 30 Aniversario del APA; ni tampoco el Baile más importante de la Fiesta Mayor del Poble Sec, que organizaba el club este año. Esperamos poder celebrarlos más adelante.

Para concluir, destacamos que lo más importante es que esta familia se encuentre bien y que cuando todos nos reincorporemos, lo hagamos ofreciendo el máximo de nosotros.

Força Apa