Estimada família de l’Apa,

Com esteu? Esperem que de la millor manera possible!

Malgrat les circumstàncies que estem vivint, aquesta setmana és Setmana Santa i us volem donar una sèrie de recomanacions per a passar unes molt bones vacances confinades.

Pot ser que alguns de vosaltres hàgiu estat o no fent classes virtuals de l’escola, però és important seguir unes rutines. La nostra recomanació és marcar-se una agenda amb el que fareu al llarg del dia. En el cas que estigueu estudiant, és recomanable que feu pauses i que respecteu l’horari de menjar i, per descomptat, l’hora de finalització. En el cas que estigueu amb família, no descureu el temps per a ells. Potser és el moment de fer aquelles coses que mai es té temps per a fer.

No oblideu que l’oci ha d’ocupar una part significativa del dia a dia. Hi ha molts llibres que segur que teniu pendents i que ara és un bon moment per a reprendre’ls. Sabeu que la UNESCO ha alliberat la seva Biblioteca Digital per a ajudar a portar el confinament? Teniu accés lliure i gratuït a més de 20 mil articles. Us facilitem l’enllaç: https://www.wdl.org/es/.

També existeixen vídeos gratuïts per a mantenir-se en forma de la millor manera possible. La forma física i les aptituds que puguem adquirir ara seran vitals per a superar aquesta crisi. És per això que us deixem tres canals de Youtube que ofereixen bon contingut:

•        https://www.youtube.com/channel/UCQdSnsQT5cYLmAmFMoibmLw/featured

•        https://www.youtube.com/watch?v=g4KCpzTkHto&feature=youtu.be

•        https://www.youtube.com/watch?v=uh-6IMpRKIA&feature=youtu.be

Tampoc ens podem oblidar que cal gaudir d’aquests dies vacances… i a tots ens encanta viatjar i descobrir noves cultures. Heu sofert alguna vegada la síndrome de Stendhal? Aquesta elevació del ritme cardíac, palpitacions, vertigen i tremolor en contemplar la bellesa de les obres d’art que ens ofereixen totes les ciutats del món. Us animem a entrar a la plataforma Arts and Culture de Google (https://artsandculture.google.com/), deixar-vos sorprendre i visitar virtualment aquestes meravelles. A més, no haureu de fer llargues cues!

Des del club continuarem treballant al 200% perquè la tornada sigui la més satisfactòria possible.

Una abraçada i feliç Pasqua

__________________________

Apreciada familia del Apa,

¿Cómo estáis? ¡Esperamos que de la mejor manera posible!

A pesar de las circunstancias que estamos viviendo, esta semana es Semana Santa y os queremos dar una serie de recomendaciones para pasar unas muy buenas vacaciones confinadas.

Puede que algunos de vosotros hayáis estado o no haciendo clases virtuales de la escuela, pero es importante seguir unas rutinas. Nuestra recomendación es marcarse una agenda con lo que haréis a lo largo del día. En el caso que estéis estudiando, es recomendable que hagáis pausas y que respetéis el horario de comida y, por supuesto, la hora de finalización. En el caso que estéis con familia, no descuidéis el tiempo para ellos. Quizás es el momento de hacer esas cosas que nunca se tiene tiempo para hacer.

No olvidéis que el ocio ha de ocupar una parte significativa del día a día. Hay muchos libros que seguro que tenéis pendientes y que ahora es un buen momento para retomarlos. ¿Sabéis que la UNESCO ha liberado su Biblioteca Digital para ayudar a llevar el confinamiento? Tenéis acceso libre y gratuito a más de 20 mil artículos. Os facilitamos el enlace: https://www.wdl.org/es/.

También existen vídeos gratuitos para mantenerse en forma de la mejor manera posible. La forma física y las aptitudes que podamos adquirir ahora serán vitales para superar esta crisis. Es por ello que os dejamos tres canales de Youtube que ofrecen buen contenido:

•        https://www.youtube.com/channel/UCQdSnsQT5cYLmAmFMoibmLw/featured

•        https://www.youtube.com/watch?v=g4KCpzTkHto&feature=youtu.be

•        https://www.youtube.com/watch?v=uh-6IMpRKIA&feature=youtu.be

Tampoco nos podemos olvidar que hay que disfrutar de estos días vacaciones… y a todos nos encanta viajar y descubrir nuevas culturas. ¿Habéis sufrido alguna vez el síndrome de Stendhal? Esa elevación del ritmo cardíaco, palpitaciones, vértigo y temblor al contemplar la belleza de las obras de arte que nos ofrecen todas las ciudades del mundo. Os animamos a entrar a la plataforma Arts and Culture de Google (https://artsandculture.google.com/), dejaros sorprender y visitar virtualmente estas maravillas. Además, ¡no tendréis que hacer largas colas!

Desde el club seguiremos trabajando al 200% para que la vuelta sea lo más satisfactoria posible.

Un abrazo y feliz Pascua