El CE Apa Poble Sec recorda a les famílies que el dimecres 9 de desembre és el darrer dia per entregar la loteria de Nadal. El talonari s’ha d’entregar sense els números i amb l’import íntegre recollit.

Des del club comptem amb la seu oberta de dilluns a divendres, en horari de 18:00 a 20:00, per a poder gestionar correctament les entregues.

En aquesta línia, comentem com a partir de dijous 10 de desembre i seguint la normativa oficial de Loterías y Apuestas del Estado i la legislació vigent, el CE Apa Poble Sec procedirà a denunciar els talonaris extraviats i a cobrar l’import de la loteria no venuda als implicats, ja que aquesta forma part de la quantitat total de la temporada.

Per a qualsevol dubte, contacta amb Administració per correu electrònic (administracio@apapoblesec.com) o visita’ns.

Força Apa


El 9 de diciembre, fecha máxima para entregar la lotería de Navidad

El CE Apa Poble Sec recuerda a las familias que el miércoles 9 de diciembre es el último día para entregar la lotería de Navidad. El talonario se tiene que entregar sin los números y con el importe íntegro recogido.

Desde el club contamos con la sede abierta de lunes a viernes, en horario de 18:00 a 20:00, para poder gestionar correctamente las entregas.

En esta línea, comentamos como a partir del jueves10 de diciembre y siguiendo la normativa oficial de Loterías y Apuestas del Estado y la legislación vigente, el CE Apa Poble Sec procederá a denunciar los talonarios extraviados y a cobrar el importe de la lotería no vendida a los implicados, ya que esta forma parte de la cantidad total de la temporada.

Para cualquier duda, contacta con Administración por correo electrónico (administracio@apapoblesec.com) o visítanos.

Força Apa