Benvolguts socis i sòcies,

Seguint instruccions del President, Sr. Oscar Carrillo Marcos, i la seva Junta Directiva, els convoquem a l’Assemblea General de Socis 2020 del CE APA POBLE SEC, que se celebrarà de forma online el proper dijous 17 de desembre, a les 19.45h en primera convocatòria i a les 20.00h en segona convocatòria (es prega màxima puntualitat), amb el següent ordre del dia:

  1. Presentació de l’Assemblea per part de la Junta Directiva i Coordinació del Futbol Base.
  2. Balanç de comptes de l´any 2019.
  3. Informació i aprovació, si escau, del balanç actual de comptes any 2020.
  4. Altres aspectes de l’entitat (Activitats Socials, Comunicació i Xarxes Socials-360 Player, etc).
  5. Aprovació Canvis de quota de Socis,
  6. Aprovació d’entrada com a nou membre de la Junta Directiva del Sr.Eduard Esquirol.
  7. Torn obert de paraules.

L’enllaç per unir-se és a través de la plataforma ZOOM (ID de la reunión: 7587848088)

Feu clic al enllaç següent per a unir-vos a la reunió:
https://us05web.zoom.us/j/7587848088?pwd=M1krWGVhOWFib2FrMUNic05vMXJsQT09

És obligatori estar al corrent del pagament de la temporada 2019-2020 per tenir veu i vot. A causa de la pandèmia de la COVID-19, s’ha volgut esperar el màxim per fer-la presencial, però al final, degut a la situació actual, no ha estat possible i és per això de la tardança.

Cordialment,
Manel Alfaro

Secretari del CE APA POBLE SEC

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades formen part del Fitxer del CE APA POBLE SEC. Les seves dades no seran cedides a tercers. Vostè consent expressament en el tractament de les seves dades per la finalitat indicada. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, responent a aquest e-mail indicant clarament en l’assumpte Exercici de Dret LOPD, tant si és per donar-se de baixa, com per modificar les dades del fitxer