Des del CE Apa Poble Sec ens plau anunciar la incorporació d’Eduard Esquirol com a nou membre de la junta directiva presidida per Óscar Carrillo. L’Eduard, membre molt actiu al club i pare d’un jugador del Juvenil C, se suma a la direcció amb moltíssimes ganes de treballar.

Delegat tant del primer equip com del Juvenil C, per l’Eduard incorporar-se a aquesta nova junta és “un repte i a la vegada un honor. Estic molt content de poder ajudar i ser partícip d’aquest nou projecte. La feina feta pels nostres antecessors ha sigut extraordinària  i ara a nosaltres ens toca treballar per continuar i millorar-la amb responsabilitat”.

Encara que de moment no té una àrea fixa per treballar, sí que se suma a l’equip format pel Marcel Rodà i el Xavi Miró de la Comissió Esportiva. “Els objectius són col·laborar per millorar i potenciar les tasques en què hi ha mancances”, manifesta.

A l’hora de pensar en el futur, l’Eduard és prou clar: “Vull a l’Apa Poble Sec com un referent del futbol al barri i a la ciutat”.

Força Apa!

La decisió ha sigut pressa per majoria absoluta de tots els membres de la Junta Directiva a la última Assemblea mensual de la Junta i serà ratificat en la pròxima Assemblea anual i Extraordinària del 2020.