Salutacions famílies de l’Apa,

Des del club, tant per part de la Comissió Esportiva com de Coordinació, confirmem que el Torneig de Setmana Santa 2020 es durà a terme del 8 al 12 d’abril.

Dos equips d’alevins, un infantil i un altre cadet representaran al CE Apa Poble Sec a la Costa Daurada Cup que amb tanta il•lusió esperem que arribi.

Respecte al pagament, aquells jugadors preinscrits al torneig ja poden passar per la seu del club al carrer Margarit, 23 o realitzar-lo via transferència bancària indicant al concepte “Nom jugador + Torneig Setmana Santa”. També estan ja disponibles els talonaris a la seu.

En aquesta línia, les famílies implicades tenen al final del text un enllaç de participació en el grup de Whatsapp exclusiu per l’equip al torneig.

En un principi, tots aquells implicats en el torneig ens veurem al punt de trobada pendent de determinar, encara que el club valora diverses opcions per partir des d’un mateix lloc.


Saludos familias del Apa,

Desde el club, tanto por parte de la Comisión Deportiva como de Coordinación, confirmamos que participaremos en el Torneo de Semana Santa 2020 que se realizará del 8 al 12 de abril.

Dos equipos de alevines, uno de infantil y otro de cadete representarán al CE Apa Poble Sec en la Costa Daurada Cup que con tanta ilusión esperamos.

Respecto al pago, aquellos jugadores preinscritos en el torneo pueden pasar ya por la sede del club en la calle Margarit, 23 o realizarlo vía transferencia bancaria indicando en el asunto “Nombre del jugador + Torneo Semana Santa”. También están ya disponibles en la sede los talonarios.

En esta misma línea, las familias implicadas tienen al final del texto un enlace de participación en el grupo de Whatsapp exclusivo para el equipo en el torneo.

En un principio, todos los implicados en el torneo nos reuniremos en un mismo punto de salida aún pendiente de confirmar, aunque el club está valorando distintas opciones para partir todos juntos desde un mismo lugar.

Força Apa!

Enllaços WhatsApp

Aleví: Enllaç eliminat

Infantil: Enllaç eliminat

Cadet: Enllaç eliminat