El CE Apa Poble Sec disposa de la samarreta del FC Barcelona signada per Messi, Luis Suárez, Ter Stegen, Busquets, Piqué i molts més jugadors del primer equip.

Per aconseguir-la, trobareu tickets disponibles per 2,5€ a la seu del club (carrer Margarit, 23) o a través de membres de la junta directiva, bar La Satàlia o Robert. Tota la recaptació anirà destinada a les activitats del club.

La data final per adquirir els tickets és el 26 de març, i el dia posterior es comunicarà el guanyador d’acord amb els tres últims números del sorteig de la ONCE del 27 de març. 🔵🔴 El CE Apa Poble Sec dispone de la equipación del FC Barcelona firmada por Messi, Suárez, Ter Stegen, Busquets, Piqué y más jugadores del primer equipo.

Para conseguirla, encontraréis tickets disponibles a 2,5€ a en la sede del club (calle Margarit, 23) o a través de los miembros de la junta directiva, bar La Satàlia o Robert. Toda la recaudación irá destinada a las actividades del club.

La fecha final para adquirir tickets es el 26 de marzo, y el día posterior se comunicará el ganador según los tres últimos números del sorteo de la ONCE del 27 de marzo.Força Apa! 💪🔝