El CE Apa Poble Sec, club esportiu i social amb més de 350 jugadors i jugadores, presenta el Campus de Tecnificació de Zenit Montjuic amb l’objectiu de seguir gaudint amb la pràctica del futbol, alhora que oferir una educació futbolística de primer nivell.

Amb un programa únic i professionals de gran experiència a clubs com el FC Barcelona, RCD Espanyol i CF Damm, presenten l’estiu dividit en dos blocs. Ambdós blocs comencen la setmana del 27 de juny i acaben el 22 de juliol.

El primer bloc va dirigit a jugadors nascuts entre 2010 i 2016. L’horari és de 09:00  fins a 14:00 hores. Apte per a tots els nivells, durem a terme una primera franja de tecnificació, una segona franja de piscina, i una última de competicions internes.

Pel que fa al segon bloc, aquest va dirigit a jugadors nascuts entre 2009 i 2003, i també comptarà amb piscina de 11:30 a 12:30 hores. L’horari de les sessions és de 18:30 fins a 20:00 hores. Dirigit per entrenadors de primer nivell estatal, serveix com a aproximació real al futbol professional. Plantejarem tests i objectius individuals per desenvolupar i estimular en sessions específiques.

Les inscripcions es realitzen a través de la pàgina web de Zenit Montjuic. Allà trobareu un formulari on demanar més informació en relació a preus i grups.

Per a qualsevol dubte sobre les activitats contacta amb Zenit Montjuic (zenitmontjuic@gmail.com).

Força Apa