El CE Apa Poble Sec ha organitzat el Torneig Futbol Sec del proper dissabte 26 de setembre amb la col·laboració del Districte Sants-Montjuic. Amb una participació total de dotze equips en categoria d’alevins, quatre d’ells del club, esperem viure a La Satàlia una jornada divertida i plena de futbol.

Els equips queden dividits en grups de tres i el format en fase de grups serà de triangular. El millor classificat de cada grup accedeix a les semifinals. Respecte als partits, aquests són de dos quarts de quinze minuts cadascun. Per consultar els grups, feu click aquí.

El torneig iniciarà a les 09:00 amb els primers partits de la jornada i acabarà a les 15:00 amb l’entrega de trofeus. Per consultar els horaris de la fase de grups, feu click aquí. Per consultar els de la fase final, aquí.

A La Satàlia comptarem amb la participació dels nostres Aleví B, Aleví C, Aleví D i Aleví E. Participen també la UE Sants, el CF Barceloneta , el CF Imperio, la Penya Barcelonista Barcino, la UD Parc i el Turó de la Peira.

Força Apa!