El CE Apa Poble Sec obre les inscripcions de cara a la temporada vinent. Aquesta es realitzarà de manera online a través d’un formulari. Els actuals membres del club trobaran el formulari d’actualització de dades al correu electrònic, mentre que els jugadors nous el tenen disponible al web. En cas que els actuals jugadors no trobin el correu, sempre poden realitzar la inscripció a través del formulari web.

Amb la temporada vinent continuem el projecte esportiu il·lusionant, fet a mida i nou del qual volem que formeu part. Aquest projecte queda dividit en tres etapes: formativa, precompetitiva i competitiva. Més informació sobre aquest al web.

Amb la inscripció realitzada abans del 31 de juliol, els jugadors del futbol base reben un descompte del 10% sobre la matrícula. A més, existeix la possibilitat d’abonar la temporada per complert abans del 31 de juliol i rebre un 5% de descompte sobre les quotes.

El pagament de la inscripció pot efectuar-se per transferència bancària o bé presencialment a la seu del club del carrer Margarit, 33 (dimarts i dijous, de 18:00 a 20:00).

Per a qualsevol dubte administratiu, contacta per correu electrònic a administracio@apapoblesec.com. Pel que fa a dubtes esportius, coordinacio@apapoblesec.com.

Força Apa