El CE Apa Poble Sec comunica que ja està disponible la petició de subvencions per a la pràctica esportiva fora de l’horari escolar. Aquesta ajuda la facilita l’Ajuntament de Barcelona per a nens i nenes entre 6 anys (o fer els sis anys el 2021) i 17 anys (el dia que fas la sol·licitud). El període per realitzar la sol·licitud finalitza el proper 5 d’octubre.

Per a sol·licitar la beca és necessari haver formalitzat i pagat la inscripció del club per a la temporada 2021/22 i estar donats d’alta a l’idCAT. L’idCAT Mòbil és el sistema d’identificació i signatura electrònica “per fer tràmits amb les administracions i ens que integren el sector públic de Catalunya”. Per donar-vos d’alta necessiteu:

• DNI o TIE (Targeta d’Identitat d’Estranger)
• Targeta Sanitària del CatSalut o ser titular beneficiari de Muface
• Telèfon mòbil

Podeu registrar-vos a l’idCAT través d’aquest enllaç.

Un cop donats d’alta a l’idCAT, s’accedeix al següent enllaç, a “Tramita la sol·licitud” i “Iniciar el tràmit”. Després s’identifica amb les dades de l’idCAT i s’introdueis un codi de referència amb què tramitar la beca. Els codis es poden sol·licitar a l’oficina.

Un cop dins, ens dirigim a l’opció “Sol·licitud de subvenció”. A voluntat vostra, podeu adjuntar aquells documents extra que creieu necessaris.

Per a més informació sobre com procedir amb els tràmits de sol·licitud de la beca, compteu a més amb aquesta guia elaborada per l’Ajuntament de Barcelona.

Important: Respectar les dates de sol·licitud, la qual acaba el pròxim 5 d’octubre.

Per qualsevol dubte, podeu contactar amb Secretaria a través del correu electrònic administracio@apapoblesec.com.

També rebem consulta a la seu del club els dimarts i els dijous en horari de 18:00 a 20:00 (c/Margarit, 23) i al camp els dilluns, dimecres i divendres en horari de 18:00 a 20:00.

Força Apa!