El CE Apa Poble Sec i Zenit Montjuic han establert les bases per a un acord de col·laboració amb l’objectiu de fomentar i promoure l’esperit i el creixement de l’esport en les seves respectives àrees.

Ambdues entitats treballaran conjuntament per al reconeixement de l’esport, fent especial èmfasi en el potencial de l’activitat física per la salut. La formació, tant esportiva com educativa dels esportistes i tècnics, així com el desenvolupament dels valors, són comuns a totes dues organitzacions.

Zenit Montjuic és una institució que pretén remarcar el potencial de l’activitat física per a la salut mitjançant tres propostes. L’estímul motriu, amb l’objectiu d’oferir un entorn atractiu perquè els infants interactuïn i juguin amb el moviment; la mobilització d’energia, per oferir una experiència d’autodescobriment a través del moviment físic; i la tecnificació al futbol, mitjançant sessions individualitzades que apropen el futbol d’elit són les claus d’aquest innovador projecte.

Entre altres àmbits profitosos per a les famílies del club, aquesta col·laboració estableix un equip d’elit per al desenvolupament de sessions de tecnificació individuals. En aquesta línia, pel que fa a la mobilització d’energia dirigida a adults, els propers dissabtes 20 i 27 de febrer a les 12:30 es duran a terme una sessió oberta. Màxim 20 participants per sessió. Per a inscriure’s, fes clic aquí.

Per a concertar una sessió de tecnificació, contacta amb Zenit Montjuic per correu electrònic (zenitmontjuic@gmail.com).

Per a més informació sobre l’activitat de Zenit Montjuic, consulta el seu perfil a Instagram (@zenitmontjuic).

Junts som els millors.

Força Apa