Tu, jugador, ets el més important

Al CE Apa Poble Sec iniciem una nova etapa amb la implementació per la temporada 2020/21 d’un nou, ambiciós i fet a mida projecte esportiu que dirigirà Gerard Trives, director general del club. En aquest nou projecte esportiu on els jugadors sou el més important, el club assegura valorar i cuidar el procés per sobre del resultat i potenciar les capacitats dels jugadors en lloc d’utilitzar-les enbenefici del club.

Amb la missió de confeccionar el marc ideal per cada aprenentatge, el projecte esportiu es divideix en tres etapes, començant a partir dels quatre anys: etapa formativa, dels 4 als 11 anys; etapa precompetitiva, dels 12 als 15 anys; i etapa competitiva, a partir dels 16 anys.

Principis de l'aprenentatge

Amb la implementació del nou projecte esportiu aconseguim traslladar valors útils per l’aprenentatge.

Augment de la confiança en un mateix que posteriorment es trasllada a l’equip.

Desenvolupament de la comunicació amb l’equip dins i fora del camp per un millor rendiment.

Esport col·lectiu on aprendre a treballar amb persones i mètodes diferents al propi.

Augment de la autonomia mitjançant el desenvolupament de tasques i la llibertat per equivocar-se i aprendre dels errors.

aprendre per avançar

Fases del projecte

Etapa formativa

Etapa dels 4 als 11 anys on volem estimular les bases de les habilitats coordinatives, cognitives, condicionals i socioafectives; fer un seguiment del procés amb tots els medis al nostre abast; i fer un seguiment individualitzat del jugador i formació continua en el mètode.

Etapa precompetitiva

Etapa transitòria dels 12 als 15 anys marcada per l’aproximació a la realitat del joc i els canvis antropomètrics. Valorem el procés per sobre del resultat i establim confiança i autonomia; establim la idoneïtat de l’entorn i l’aparició de rols cada vegada més definits; i confeccionem i captem segons les necessitats de la plantilla.

Etapa competitiva

A partir dels 16 anys, la competició és el condicionant més gran, el que determina el nivell. En aquesta etapa volem jugadors i entrenadors per representar els valors del club; dur a terme l’especialització i l’increment de l’exigència competitiva; i confeccionar un cos tècnic i una plantilla segons les necessitats de l’equip.

Futbol femení

Al CE Apa Poble Sec apostem al màxim per l’igualtat. Per aquest motiu, comptem amb dos equips completament femenins, a partir dels 12 anys. A més, aquelles noies inferiors a l’etapa infantil, competeixen en equips mixtes, des d’Escola fins a Aleví (5-11 anys).

+ 0
Equips
+ 0
ANYS D'HISTÒRIA
+ 0
entrenadors
+ 0
Jugadors